Friday, 27 April 2012

Lama tak updated!!

hihihi , kal0 b0le update , tudiaa aiih ! >.< kk , intan BAHAGIA l0rhh . dulu time lepas khilangan si dia , intan SUNYI apa suma aa . thenn , ttba jea knal dgn s0rangg mamat tu . 1st ingatt mamat tu s0mb0ngg . last2 ? apa daa ! HAHA . ceitt , ingat lagii 1st knaii nan mat m0to tu dalam fb . hmm , lupa da sapa yg add sapa dulu :) HAHAHA , ta lehh blahh aa , lepass da frenn kt fb kami d0k intr0 lah , aplah , ttba jea intan rasa bestt dapatt knal dy . huahuahua . intan kasii aa n0 intan kt dia . seriuss time tu SUNYI SEPi :) n takde sesape na text , gayut n ap suma kann . then stat2 tuu intan text shah , ade skali malam tu intan gayutt nan shah . (macam pasangan c0uple jea) bhahaha , bole dkatakan setiap hari aa text . kal0 ta text mstyy rasa lainn punya . hahaha . bila lama dahh sikit knaii , intan ajakk shah jumpa , 1st time jmp time balik sk0lah , shah datangg naek RR dia lah ! intann mana tawu dy naikk RR warna merah tuu , tgk2 tulahh dia . :D hahaha . cewahh punye segan time tu dah aa bru balik skola kann . tgahh panas lakk tu , siann shah datangg tgah2 panas . :P sorii sayankk . huhu . ade masa nanti kita date kt tmpt yg best2 sikitt . hahahakk (perasan sungguh aku nie) kk . semakin hari tringinn akuu na jd orangg special dalam id0p dia . kalu ade j0d0hh aa . :) haha . (kejaa gelakk jaa aku nie)
0upss , kalo k0rangg na tao . intan kalo text shah 0r gayutt nan dea , mestii gelak2 jea ! hihihi .bahagia aihh . shah tuu stayy dekat2 nan umah intan . tata0 pulakk dy d0kk dekat2 jea . :) untungglahh ! hmm , nanti bilaa shah da smbg blaja , intan sunyi balikk aa . time nie dy cuti sebab tu ade masa na luangkan nan intan . nanti ? :( mestii sunyi . huhuhu . klahh , tade pape dahh kod . >.< hmm , kalo na carii laki , intan ta pandangg rupa paras 0r harta benda k . intan nakk lelaki yg loving , caring , r0mantic , beriman , btanggungjawab n adelahh lagyy .
kbaii !
nie shah ryzal <3 

No comments:

Post a Comment

Gendang gendut tali kecapi,selepas baca harap HAPPY